Kweeklampen voor optimale groei

In Nederland hebben we het helaas niet altijd even getroffen met ons klimaat. Vele gewassen en planten presteren matig tot slecht met de Nederlandse zon. Vandaar dat veel kwekers een kweeklamp kopen om de groei in diverse groeistadia te bevorderen. Heeft u interesse in het werken met kweeklampen (of groeilampen) of wilt u graag meer te weten komen over de voordelen voor distributeurs? Lees dan verder en kom alles te weten over de vele voordelen van deze lampen, het effect dat ze bieden en hoe je distributeur kunt worden van deze lampen.

Effect op groei

Door gebruik te maken van hoogwaardige HPS kweeklampen kun je de groei van planten stimuleren. De HPS groeilampen bieden veel warmte ten opzichte van andere lampen en zijn hiermee ideaal voor planten die een warm klimaat nodig hebben of voor periodes met weinig zonlicht en warmte. Het effect dat de lampen hebben op de groei hangt af van de plantsoort en van de afstand tot de plant. De afstand tussen de plant en de lamp kan de groei sterk beïnvloeden, en wanneer de lamp te sterk op de plant gericht staat, kan de plant stress ervaren. Een goede afstand tot de plant zorgt ervoor dat de plant zorgvuldig wordt blootgesteld aan de warmte en het licht van de lamp waardoor de plant optimaal kan groeien. Voor de meeste planten geldt dat hoe meer zonlicht ze krijgen, hoe meer ze kunnen groeien.

Daarnaast zijn er specifieke lampen voor verschillende groeistadia en kunt u kiezen uit diverse lampen die voor uw situatie het meest van belang zijn.

HPS groeilamp

Voordelen HPS kweeklampen

HPS kweeklampen zijn hoge druk sodium lampen die bekend staan vanwege hun zeer hoge lichtopbrengst. Deze groeilampen worden zeer warm waardoor ze naast zonlicht ook een warm klimaat nabootsen. Groeilampen voor gewassen bieden de uitkomst voor een efficiënte groei en optimale productie. Kweekverlichting zorgt ervoor dat u het beste uit jouw productie kunt halen, en zijn zowel voor hobbykwekers als voor professionele kwekers uitermate geschikt.

Groeistadia

Kweekverlichting moet naarmate de groeistadia van je planten worden aangepast. Zo heeft een volwassen plant meer warmte en licht nodig dan tijdens de ontkieming. Wanneer planten zich in het laatste stadia bevinden, de bloeifase, hebben de planten weer minder licht nodig dan tijdens de groeifase en is het belangrijk om de hoeveelheid licht te verminderen. Een geschikte kweeklamp beschikt over een handige automatische frequentieregeling, hierdoor wordt het reguleren van de hoeveelheid licht zeer eenvoudig en zorgt u bij elke fase voor de juiste hoeveelheid aan licht.

Voordelen LED-lampen

Ook de LED kweeklamp is ideaal voor het bevorderen van de groei van planten. Het grootste voordeel van LED lampen is dat de lampen een stuk zuiniger zijn qua energieverbruik in verhouding tot de HPS systemen. LED kweekverlichting is daarom zeer geschikt voor het verlichten van grote kweekruimtes, zoals planten in de kas en zorgt ervoor dat je energierekening laag blijft.

Licht spectrum van LED Groeilampen

De LED kweekverlichting van Lumen King is een LED full spectrum lamp, d.w.z. dat de lamp naast het blauwe licht ook o.a. over groen, geel, oranje en rood licht beschikt. Met de optimale verdeling van de licht frequenties zorgt dit kweken met LED verlichting voor een succesvolle groei en bloei van uw planten. De Lumen King Led lampen zijn speciaal ontwikkeld voor de groei van planten en bloemen. Een gewone LED spot, LED paneel, LED tl  of LED strip is niet geschikt voor het optimaal laten groeien van uw planten. U kunt een LED kweeklamp kopen via onze verkooppunten.

LED groeilamp

Groothandel HPS lampen

De vraag naar groeilampen voor je planten is groot. De HPS lamp wordt steeds beter van kwaliteit en is een ideale groeilamp voor planten. De Lumen-King lampen zijn voorzien van de laatste technologische ontwikkelingen. Bent u op zoek naar een grote hoeveelheid HPS groeilampen voor uw kwekerij of heeft u interesse om distributeur te worden van HPS kweeklampen? Neem dan een kijkje in het aanbod aan hoogwaardige HPS lampen en bekijk onze voordelige algemene voorwaarden. Zo kunnen wij lampen aanbieden in grote voorraden en verzenden wij de lampen direct na bestelling. U heeft de lampen dan binnen 48 uur in huis.

Distributeur worden

Wij helpen u graag aan voordelige en kwalitatief hoogwaardige HPS groeilampen. Ons aanbod aan HPS lampen en onze gunstige algemene voorwaarden vindt u op onze website. Wij staan u graag te woord indien u meer informatie wilt over de producten of onze service. Vul hier uw gegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Wereldbol in schild

Wereldwijde Verzending

We distribueren onze producten internationaal. Reeds verkrijgbaar in verschillende Europese landen.

Vrachtwagen in schild

Snelle levering

De meeste bestellingen worden nog dezelfde dag verstuurd en bereiken hun Europese bestemming binnen 48 uur.

Check in schild

Hoge beschikbaarheid

Wij garanderen dat we altijd grote hoeveelheden van onze belangrijkste en meest gevraagde producten in voorraad hebben.

Dozen in schild

Pallet goederen

Lumen King biedt bij het verzenden de producten altijd in hele pallets, gemengde pallets of dozen aan.