Lumen King groeilampen

Lumen King groeilampen zijn de nieuwe standaard voor de verlichting van kwekerijen. Na meer dan 25 jaar ervaring in de hobbyteelt introduceren wij ons eigen merk hoogwaardige lampen tegen aantrekkelijke prijzen. Onze verschillende soorten groeilampen kunt u aanschaffen via diverse verkooppunten. Via deze site kunt u zich ook aanmelden als distributeur van onze lampen. Sinds enige tijd bieden wij ook LED groeiverlichting aan.

De beste HPS lampen

HPS kweeklampen hebben zich jarenlang bewezen als de beste keuze voor groei en kweeklampen voor kwekers die grote, consistente en voorspelbare oogsten willen. In dit artikel hebben we de belangrijkste informatie verzameld om u te helpen bij het kiezen van de juiste HPS kweeklampen voor uw tuin. We leggen u uit wat de verschillende lampformaten zijn en hun toepassingen voor het laten groeien van uw planten.

De krachtige Lumen-King HPS lampen zijn verkrijgbaar in een 400W, 600W en een 1000W versie. U heeft geen aparte digitale ballast of reflector nodig. De 600W HPS en de 1000W HPS kweeklampen worden compleet geleverd met reflector en digitale ballast. De meeste groeilampen in professionele kwekerijen zijn de 600W en de 1000W versies: de ideale lampen voor de groei en bloei van uw gewassen.

De ballast zorgt ervoor dat uw HPS-lampen op de correcte manier van stroom worden voorzien. De ballast neemt de ingangsspanning en elektrische stroom op en regelt deze in pulsen binnen specifieke frequenties om ervoor te zorgen dat uw lamp efficiĆ«nt en optimaal werkt, ongeacht spanningsschommelingen buiten het systeem. Onze HPS-lampen hebben een lange levensduur tegen een betaalbare prijs.

Meer over de technische details van de 600W Lumen King kweeklampen

HPS groeilamp

Hoeveel licht in de kweekruimte?

De 600W HPS lampen leveren voldoende licht op voor een oppervlakte van circa 2 m2. De optimale afstand tot de planten is minimaal 45 cm boven het bladerdak. De 1000W HPS lampen kunnen op de juiste afstand een oppervlakte van 1,8 x 1,8 m2 van voldoende licht voorzien voor een optimale groei van planten. Hou er rekening mee dat de afstand van je planten minimaal 60 cm moet zijn.

HSP1000 rechts 2019

Voordelen Lumen-King HPS groeilampen

De voordelen van de professionele Lumen-King HPS groeilampen zijn:

  • Uitstekend lichtspectrum voor de groei en de bloeifase;
  • Betaalbaar en betrouwbaar;
  • Een hoge lichtopbrengst per watt;
  • Beperkte vermindering van de lichtopbrengst dankzij Super Lumen;

Ten opzichte van een LED groeilamp geeft een HPS kweeklamp meer warmte af. Dit kan een voordeel zijn omdat dankzij de warmte de planten beter zullen groeien. Maar in warme periodes kan koeling gewenst zijn en kan een led kweeklamp een oplossing zijn voor uw planten in de kas. Kweken met LED levert tegenwoordig ook goede groei en bloei resultaten op. Onze nieuwe LED lichten zijn weliswaar duurder maar zijn even goed voor de groei van planten en hebben als belangrijk voordeel een lange levensduur. We verwachten dat de LED verlichting en LED lampen in de toekomst vaker toegepast zullen worden, met name in warmere landen.

Technische details van de 1000W Lumen King kweeklampen

Wat is een HPS groeilamp?

In 1964 kwamen nieuwe lampen op de markt, de zogenaamde High Pressure Sodium oftewel HPS groeilampen. Deze lichttechnologie heeft de manier waarop we kamerplanten kweken op een enorme manier verbeterd. HPS lampen bestaan uit een smalle boogbuis die wordt ondersteund door een frame in een bol. Om de efficiĆ«ntie te verbeteren, wordt de boogbuis onder een extreem hoge druk gehouden. Natrium, kwik en xenon worden in de boogbuis gebruikt om het lichtspectrum te verbeteren.

De meest gebruikelijke manier om de HPS kweeklampen te starten, is met een startpuls. Deze puls begint een boog door het xenongas en de lamp wordt hemelsblauw. De boog verwarmt het kwik waardoor de lamp een blauwachtige kleur krijgt. Terwijl de lamp opwarmt en het natrium begint te verdampen, komt er licht in het gele en witte kleurgebied bij.

side

Groothandel HPS lampen

De vraag naar groeilampen voor je planten is groot. De HPS lamp wordt steeds beter van kwaliteit en is een ideale groeilamp voor planten. De Lumen-King lampen zijn voorzien van de laatste technologische ontwikkelingen. Bent u op zoek naar een grote hoeveelheid HPS groeilampen voor uw kwekerij of heeft u interesse om distributeur te worden van HPS kweeklampen? Neem dan een kijkje in het aanbod aan hoogwaardige HPS lampen en bekijk onze voordelige algemene voorwaarden. Zo kunnen wij lampen aanbieden in grote voorraden en verzenden wij de lampen direct na bestelling. U heeft de lampen dan binnen 48 uur in huis.

Distributeur worden

Wij helpen u graag aan voordelige en kwalitatief hoogwaardige HPS groeilampen. Ons aanbod aan HPS lampen en onze gunstige algemene voorwaarden vindt u op onze website. Wij staan u graag te woord indien u meer informatie wilt over de producten of onze service. Vul hier uw gegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Wereldbol in schild

Wereldwijde Verzending

We distribueren onze producten internationaal. Reeds verkrijgbaar in verschillende Europese landen.

Vrachtwagen in schild

Snelle levering

De meeste bestellingen worden nog dezelfde dag verstuurd en bereiken hun Europese bestemming binnen 48 uur.

Check in schild

Hoge beschikbaarheid

Wij garanderen dat we altijd grote hoeveelheden van onze belangrijkste en meest gevraagde producten in voorraad hebben.

Dozen in schild

Pallet goederen

Lumen King biedt bij het verzenden de producten altijd in hele pallets, gemengde pallets of dozen aan.